Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sahnede şarkının ortasında Si Telinin kopması

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Sahnede şarkının ortasında Si Telinin kopması

konuyu yazdığım günkü akşam yazlık bi tatil semtinde konserimiz vardı.Konserin artık sonlarına gelirken tam şarkını ortasında telin aniden koptuŞaşkınlıkla beraber millete çaktırmamaya çalıştım.Şarkı sonunda grup elemanlarına durumu gösterince yapacak birşey olmadığı için teli kestim ve Si teli olmadan birkaç parça daha çalıp konseri bitirdim

Valla helal olsun, daha başıma hiç böyle bir aksilik gelmedi, inşallah da gelmez

Yorum

Aman aman allah korusun.
      Büyük geçmiş olsun kardeşim.

Yorum

daha kötüsü söyliyim şarkının ortalarında birden askı çıktı gitardan allahtan şansım varmış gitarı yakaladım ve yanımda bar sandalyesi vardı hemen oturup öyle bitirdim konseri konser bardaydı bu arada

Yorum

yedek bi gitar konser zamanı şart

Yorum

Filth* isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Aman aman allah korusun.
            Büyük geçmiş olsun kardeşim.
            eyv dostum sağol

Yorum

Deist_ isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              yedek bi gitar konser zamanı şart
              kesinlikle zaten aklımıza geldi sonradan vokal arkadaşın var gitarı ama hiç aklımıza gelmedi almak bundan sonra kesin yedekte

Yorum

akustik ve elektro tellerinden artık çok tırsmaya başladım çat diye kopuyo hiç affetmiyo valla! en iyisi klasik teli çok sıkmadığın sürece idare ediyo gene

Yorum

arkadaşlar sırf merakımdan soruyorum bi konser sırasında o anki heyecanla hiç yanlış nota basma veya yanlışlık elinizin kayması gibi durumlarla karşılaşmıyor musunuz ? tamam çok provalar sonrasında çıkıyorsunuz ama insanlık hali yani

Yorum

T-mert isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    arkadaşlar sırf merakımdan soruyorum bi konser sırasında o anki heyecanla hiç yanlış nota basma veya yanlışlık elinizin kayması gibi durumlarla karşılaşmıyor musunuz ? tamam çok provalar sonrasında çıkıyorsunuz ama insanlık hali yani
                    Karşılaşıyoruz tabiki. Ama dinleyici de senin hatalarını gözlemiyor ki.
                    Hata yaparım diye çıkarsan hata yaparsın zaten, yapmayacağım diye çıkmalısın.
                    Ve emin ol ki hata yapılmıyor kolay kolay.

Yorum

Filth* isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Karşılaşıyoruz tabiki. Ama dinleyici de senin hatalarını gözlemiyor ki.
                      Hata yaparım diye çıkarsan hata yaparsın zaten, yapmayacağım diye çıkmalısın.
                      Ve emin ol ki hata yapılmıyor kolay kolay.
                      hımm teşekkür ederim sahneye çıktığımız günleride görürüz inşallah bir gün

Yorum

valla ben geçen çıktığımda yanlış rifflere geçtim 2 yerde kimse bir şey çakmıyor sade gitar sesi yokki zaten bateri bas olunca çok çıplak bir ses çıkmıyor.

Yorum

solo gitarist değilsen idare edebilirsin ama eğer solo gitaristsen işin zor

Yorum

tabii ki herkes hata yapıyor büyük müzisyenler dışında.Ama arkadaşların dediği gibi millet senin o anda hangi akoru bastığına hangi notalara bastığını izlemiyor.Zaten bütün entsrümanlar bir arada çalınca pek anlaşılmıyor.

Yorum

Satriani'nin Super Colossal DVD'sinde yanılmıyorsam Flying In A Blue Dream'da yaptığı hataya ve arkasından o surat ifadesi ne demeli peki

Bunlar bir yana, hata yaptığınız zaman gülün gitsin Ben 400 kişiye kendi başıma backing track eşliğinde SOLO gitar çalarken şarkının belli bir bölümünü UNUTTUM üstelik. Hata bir yandan bu daha fena. Çalışacak zaman pek bulamayınca

Hata yapar mıyım, yapmaz mıyım diye düşünmeyin. Eğlencenin tadını çıkartın. Çok uğraştınız buralara kadar gelmek için, işin en kolay kısmındasınız Hatanızla her türlü başa çıkarsınız. Hatta konser sırasında baterist ritmi unutsa bile veya siz yanlış kısımdan devam etseniz bile baterist susup çaldığı zaman kimse dikkat etmiyor. Solo gitarist, bas gitarist hatta vokal için bile geçerli

Sanat bu sonuçta

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X